Ickis

2008-08-29
15:32:36

Avresa

Nu är allt packat (hoppas jag) tyvärr Jason så fick inte Lisa plats i packningen....

Nu gäller det bara att överleva en 8,5 tim låååånnngg flygresa, nj så lång är den egentligen inte om man räknar de andra resor jag gjort, men att flyga är ändå så praktiskt, man blir av med bagaget i Sundsvall o förhoppningsvis återser man den i Peking. Inget släpande på Arlanda eller nått.

Det skall bli spännande o skoj, men samtidigt en vanlig tävling, skoj att återse lite folk, vissa mer än andra,
 
återkommer på plats därnere!
2008-08-19
09:23:06

Uppladdning

9 dagar kvar innan vi åker, 9 dagar kvar att fundera på om jag tränat tillräckligt, om skotten fungerar som de ska, att flygplanet inte kraschar på vägen, att allt är packat, inhandlat etc.
Men det är under kontroll det vet jag, under de omständigheter som varit i år kan jag inte göra mer, jag litar på utrustningen, på att träningen räcker, att resultaten fortsätter att ligga där de ligger nu eller ökar. Jag kommer att hinna handla, packa etc...
Samt att jag vill hinna ta det lite lugnt, en sovmorgon eller helst 2, ev äta lite kräftor...

Tittade på OS igår kväll.... Vad är detta, skall alla svenskar skada sig, bli diskade, eller nått annat. Såg intervjun med Sanna Kaller igår, led med henne, dessa frågor o intervjuer är idrottens baksida, att stå där efter en misslyckad tävlig o svara på frågan: Hur känns det..... Vad svarar man??
2008-08-11
15:19:42

Vad är nu detta?

Pga olika anledningar har jag valt att rensa min blogg. Om texterna kommer att återkomma får framtiden utvisa. Kommer endera att skriva om paralympics här eller i en fotodagbok eller både och, har inte bestämt mig ännu. Adressen till fotodagboken kommer att dyka upp här inom kort.

I helgen som var hade vi paralympic camp, fick lite av kläderna, tro det eller ej! men allt passade. de såg till o med bra ut på, fick även biljetter o visum... så nu gäller det att hålla ordning på dem om man vill in i Kina.
Vi hann oxå ha mediaträning, spela in en egen version av "we are the champions" besöka grönan i spöregn, och träna lite.
Idag är det 18 dagar kvar tills vi åker. Nedräkningen/uppladdningen har startat :)