Ickis

2010-06-26
09:34:57

Om veckan som varit

I måndags insåg jag att oavsett vad jag gjorde i v så skull jag inte hinna med hälften av vad jag borde. Men betade ändå under v av betydligt mer än jag trodde var möjligt. Förstår inte varför alla konflikter måste dyka upp nu? känns inte skoj o behöva lämna ner allt till stockholm när jag går på sem.

I ons åkte jag till Umeå för att hjälpa till på ett möte samt träffa ett prospekt på väg hem o sen hinna reda ut ett privat dilemma, de första 2 sakerna gick bra men det privata stöp, jag insåg där o då att vänner ska man väja med omsorg, inte lita på att alla står kvar när det blåser o inte låta vänskap enbart bygga på den enes kompromisser, det gjorde ont o gör det fortfarande, men nu har jag bestämt mig för att gå vidare, lägga detta bakom mig slicka mina sår o försöka inse att bara för att vissa beter sig så här så finns det människor man kan lita på. samtidigt insåg jag med att det finns enkel vänskap, där det är tillåtet att göra bort sig, be om förlåt o komma tbx, där det inte är farligt att bli ovänner, visa sig svag, eller bara ha otroligt roligt tillsammans.

I Onsdagskväll kom yrselanfallen tbx, inser att det är inte min epilepsi som bråkar, det är stress... känns inte bra med tanke på att jag har en v kvar o jobba o sen är det bara 2 v kvar till VM, bara det kan göra en stressad, 
Därför bestämde jag mig för att bara ta det lungt i helgen. Tackade i alla fall ja till en mycket förvirrad middag igårkväll. Maten var god o människorna trevlig men jag var så trött att det mest blev jobbigt med allt prat. 

idag får det bli betydligt lugnare 

2010-06-20
21:16:14

Val

Jag hade ett val i fredags, valet hade 2 alternativ, 2 vägar, det ena var att göra det som var lätt, att lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet, gråta o vara trött, ledsen, besviken o bara tom. Det andra var att ta tag i mig själv och göra det bästa av denna helg med de förutsättningar jag hade,
Jag valde den senare, kändes mest rättvist mot mig själv. Jag vill inte gräva ner mig i något som jag inte vet vad som är sant i eller inte.
Därav blev helgen så bra som den kunde bli, började med att reda ut lite av mina tankar i fredagskväll, sen sov jag faktiskt helt ok den natten, klev upp o åkte iväg o sköt. När jag klev in i skjuthallen blev löftet o hotet till mig själv: du kommer inte härifrån förren du skjutit 600 i liggande, om det så ska ta resten av helgen!
Jag började o de satt snällt där de skulle men... så i slutet av fjärde serien kom den retliga 9,9. Blev om något ännu argare o fortsatte o sen 6 serier senare satt de där! första gången i år så blev det 600 har varken haft det på tävling eller träning i vår. I rena farten fortsatte jag o sköt några skott till. Var riktigt nöjd med mig själv efteråt, vet inte vad det är som har blockerat just den biten, alla andra tankar o känslor har jag koll på men inte detta. nu vågar jag lita på att VM kommer att bli bra, fortfarande inga löften till nån inte ens mig själv, men en tro på mig själv och det räcker långt.

Sen fick jag erfara att efter facebooks intrång i ens liv vet alla allt om en, speciellt om man som jag skriver saker där. Regnet avtog här insåg jag när jag låg i soffan och tittade på kronprinsessans vackra bröllop. Så istället för att se färdigt det klev jag upp. bytte om o begav mig till stadsfesten i Kramfors... insåg snabbt att Kramfors måste vara stan som gud glömde! så där hängde B och jag kände oss något malplacerade. Men det hela fick utdelning kl 22 klev Sara upp på scenen o som vanligt glömde jag både att det var kallt o alla konstiga människor. Konserten var lika bra som alltid. Efteråt dröjde vi oss kvar ett tag o Sara kom ut, hon började skriva lite autografer innan jag gav mig till känna, efter en obligatorisk kram tittade hon uppfodrande på mig o sa: hur är det med dig? tänkte svara bra i bara farten men hann inte innan hon sa, jag har läst... o det verkar som du haft det tufft... blev rätt ställd. Inte tänker jag på att det är typ 240 människor som har mig som vän på fb, jag skriver det jag vill att männsikor jag umgås med ska veta, nu står min egen idol o frågar hur jag mår... så jag drog en väldigt kort resume på det hela o det kändes ok, vi pratade en stund till o sen åkte vi hem.

Imorse startade jakten på ett par byxor att skjuta VM i. Ett projekt i sig... men det ser ut som jag hittat ett par, hann förbi kovland o fick lite kvalitetstid med Eliot mule noppandes i mitt huvud o med en kattunge i knät.
Sen vart det skjuthallen igen, samma hot samma löfte fast i stå, idag gick det av bara farten, några provskott o sen med en stolpe in satt 600 där med!

Nu väntar en y v..

2010-06-18
23:13:09

Helg

Ja det blev helg efter denna v med, veckan har varit blandad, från becksvarta saker till kritvita, visserligen var jag beredd på det men verkligheten blev omvänd, det jag trodde skulle bli jobbigt blev bra o tvärtom.

Däremot undrar jag efter denna v varför livet är så orättvist mot människor i min omgivning, just nu är det mest i jobbet jag ser det, människor som far illa i en lag jag trodde enbart skulle vara positiv... Det enda man kan göra är att försöka förändra o förbättra, men vis av erfarenhet vet jag att det tar tid, att vägen dit är lång o krokig, men samtidigt finns det levande bevis för att det som ser allra omöjligast ut kan bli en solskenshistoria till sist!
Men själv är jag mer än trött helst skulle jag vilja säga att jag ger upp om detta, sluta bli dataprogrammerare eller nått där jag inte kommer i kontakt med människoöden, men samtidigt vet jag att det är inte så egentligen. Jag vill egentligen göra det jag gör, det känns bara som att det blir kaos överallt 2 v innan min semester...

Skulle träffat min idrottspsykolog igår, eller vet inte om det är det hon är längre, eller om hon är en vän eller inget alls, känns bra, dåligt o inte alls, tycker om henne men samtidigt sårar hon mig gång på gång, omedvetet eller medvetet, eller kanske så är det bara en rad olyckliga omständigheter som jag tokar fel med de erfarenheter jag bär med mig sen tidigare.
Oavsett så blev det inte så, o nu sitter jag med funderingen om jag skall vänta ut henne, skaffa en ny eller klara mig själv, skyttet är under kontroll i det isolerade ämnet är jag klar men nu händer det andra saker som indirekt påverkar det hela.

Sen är det min tjuriga höft som jag inte heller vet vad jag ska göra med, E har kört laser på den o jag tror det hjälper men tyvärr har det bara blivit en gång hittills vilket inte räcker, borde kanske hitta någon på hemmaplan som kan köra, men är lite feg.
har iaf beställt fler akupunkturnålar, inte för att de egentligen hjälper mot höften där jag sätter dem men de avleder rätt bra o jag slipper äta så mycket piller vilket känns bra inför VM.

VM ja... dit är det bara lite mer än 3v kvar till, skall ägna helgen åt att träna, sen känns det otroligt skönt att vara ledig i nästan 2 v innan vi åker, då hinner jag lägga jobbet bakom mig o fokusera om. tror det blir en bra tävling där jag lovat mig själv att inte vara alltför hård mot mig själv, jag ska ha skoj, träffa vänner, o ta mig till final o därifrån kan allt hända, det finns inget krav på medalj då skulle jag vara orättvis mot mig själv efter denna vår. Men jag har varit med förr så.... skall bli skoj med ett lag med även om jag tyvärr inte tror på medalj där. Men en bra start inför nästa EM där det kan bli en lagmedalj.

på återseende!